Karcsú android


karcsú android

Gyors első kézből az első archos xs sorozatú, extra karcsú android tabletta - Mobil technológia - Gyors kézben tartható az első Archos XS sorozatú extra karcsú Android tabletta Mobil technológia Nem így van az Archos XS, egy 10 hüvelykes költségvetésű Android tabletta, amely saját kombinált borítóval, dokkolóegységgel, állvánnyal és billentyűzettel rendelkezik, a nagyon karcsú android fedőlap formájában.

A XS az első olyan új, rendkívül vékony tabletta sorozat, melyet a francia karcsú android szabadít fel, és rövid idő alatt sikerült eltöltenem egy előkészítő egységgel az Archos fülkében Berlinben. Amint az várhatóan Európa legnagyobb lu hao fogyás bemutatójára számíthat, az IFA ben nagy mennyiségű Android tabletta jelenik meg.

Test karcsú üzemmódban

Az új Gen10 XS sorozatú, költségkímélő Ice Cream Sandwich ICS tabletta, amelyet az Karcsú android hozott, olyan trükkök, amelyek segítenek abban, hogy kitűnjenek a piacon áradó többiek gazdagságából. A XS mindössze 0, 31 hüvelyk 8 mm vékony, ami valóban vékony. A táblagép egy 10, 1 hüvelykes, x as többdimenziós függőleges igazítási MVA LCD kijelzővel rendelkezik, amely akár öt egyidejű érintési pontot is támogat. Ez nem ugyanabban a bajnokságban van, mint az iPad 3 gyönyörű retina kijelzője, vagy karcsú android az ASUS Transformer Karcsú android, de használható, és nem teljesen váratlan az árpróba miatt.

Huawei Deuce: Két SIM, 3G és Android

Az IPS hiánya meglehetősen nyilvánvaló, ha szögből néz, de nem túl kopott. Karcsú android képernyőn megjelenő kép nem a legfényesebb, és a fényes kijelző azt jelenti, hogy bizonyos megvilágítási helyzetekben csak a megfelelő szöget kell beállítania, hogy elkerülje a látását. A szemet kedvelő ezüst és fehér kivitel a fehér szálas burkolat és egy erős, 0, 1 mm vastag vékony acél keret miatt áll rendelkezésre. Azonban az Archos fülkéjén megjelenített egységek egyáltalán nem tűntek túlzottan látogató büntetésnek, és már viseltek néhány kopás jeleit, még mielőtt az IFA még a nyilvánosság előtt is megnyitná.

Lehetséges volna, hogy a koptatott kemény műanyagot is beleszámítsuk?

karcsú android

Annak érdekében, hogy a bámészkodók ne maradjanak azon tűnődve, hogy mit tartogat a kezében, a 10, 7 x 6, 7 x 0, 31 hüvelykes x x 8 mm21 uncia g XS az Archos márkajelzéssel rendelkezik. A tápegységet egy 1.

LG P940 Prada phone by LG 3.0 odblokovaný mobilní telefon (Android)

Az alkalmasság nem engedte sokat a teljesítmény tesztelésének módjában, de a hidegindítás után egy perc alatt jó minőségű volt, és a XS nagyon jól működött a többfeladatos feladatokkal és a multimédiával kapcsolatban. Míg nem volt időm vagy alkalom arra, hogy nyugodjék meg és pihenjen, egy rövid HD videoklipet nézegettem, és nem volt probléma a képminőséggel a látószög és a fényesség kérdéseit félretéve.

Szokatlanul a tabletták számára ma már csak karcsú android egyik elülső p kamera a XS-en és egy beépített mikrofon. Mikro-USB 2. A vezeték nélküli kapcsolatot a Bluetooth 4.

karcsú android

Archos azt mondja, hogy a Li-Pol akkumulátorának akár hét órányi videolejátszást, vagy tíz órányi böngészést kell biztosítania. Ez egy teljesítménybarát, nem nyitható felület, amely teljes hozzáférést biztosít a Google A Karcsú android Áruház. Mint fentebb említettük, mint az Archos új Gen10 XS tablettáihoz hasonlóan, a XS karcsú android ultra-vékony mágneses fedőlappal van ellátva, amely védi a készüléket karcsú android közben, és filmtablettát, dokkolót vagy QWERTY billentyűzetet biztosít a tabletta használata közben.

Amint arra számíthatsz, hogy valami csak 0, 2 hüvelyk karcsú android mm vékony, a chiclet stílusú kulcsok kicsit kevesebbet utaznak, és sokkal inkább szűknek érzik magukat, mint a netbookon vagy a laptopon.

A legjobb ultravékony tok a 201-es google pixel 2 és pixel 2 xl esetén - Kiegészítők - 2021

A XS fizikailag dokkolva van a fedélzetre, ahelyett, hogy vezeték nélkül csatlakozna a billentyűzethez, és rendelkezik egy csuklós, mágneses kickstanddal, amely a karcsú android hátuljához csatlakozik, és szorosan együtt tartja a fedőlapot és a tablettát.

Ez azt jelenti, hogy ha felveszi a dokkolt táblagépet, a billentyűzet megy veled. A kétrészes csuklópánt a fedélzeten fekszik, amikor nincs használatban. Gondolatok a gyaloglás után … A es XS-re vonatkozó rövid bevezetésem végén vegyes érzelmekkel távoztam.

karcsú android

A fehér szegély úgy tűnt, hogy aktívan keresi az utat, hogy visszafordíthatatlanul megjelölve legyen, így a tabletta valószínűleg nem fog változatlanul büszke maradni.

A kijelző nem a legjobb költségvetéses táblagép megjelenítése, de a legtöbb esetben megkapja a munkát.

Farmer sim18

A fizikai billentyűzet beillesztése helyett a fizikai billentyűzet jó lépés, és a fedélzeti kulcsokat egy kicsit a sűrű oldalán találtam, de még mindig örömömre szolgál.

Könnyen aggódom amiatt, hogy a két részből álló mágneses rúgó károsodik, mivel nem tér vissza automatikusan nyugalmi helyzetébe, amikor nincs rajta tabletta, de úgy tűnt, hogy jó fogást tart a dokkolt XS. A tabletta viszonylag gyors volt a rendszerindításhoz, és reagál a feladatokra.

karcsú android

Nagyon örülök a francia cég azon döntésének, hogy nem bontja az ICS-t, a meztelen Android-élményt bizonyítja, hogy ennek eredményeképpen meglehetősen ingerült. Kétségtelen, hogy Karcsú android mind a barátok, mind az ellenségek számára meg fogja találni ezt a figyelemfelkeltő Android tabletta megjelenését novemberben, dolláros javasolt kiskereskedelmi áron.

Ami a kerítésnek melyik oldalát választotta, hogy átugorjak, azt hiszem, csak egy ideig kell leragadnia a kapunál, és nem karcsú android megtartania. A 10 hüvelykes tablettát az év folyamán a 80 XS és a 97 XS csatlakozik.

karcsú android

Forrás: Archos A 10 hüvelykes költségvetésű Android tabletta saját kombinált borítóval, dokkolóegységgel, állvánnyal és billentyűzettel van ellátva, a nagyon vékony Coverboard A XS mindössze 0, 31 hüvelyk vékony, ami valóban vékony Az IPS hiánya nyilvánvaló, ha szögből nézzük Az új, rendkívül vékony Archos tabletta az IFA-n az Android 4.