Zsírégető mozdulatok


Az egészséges keringésről sokkal inkább az infarktus és más betegségek megelőzése jut az emberek eszébe, mintsem a megfelelő testsúly elérése, pedig a kettő nagyon is összefügg.

zsírégető mozdulatok

A keringés felelős azért, hogy a vér az egész testben szállíthassa az oxigént és kiüríthesse a méreganyagokat. Ha a rendszer lelassul, az nemcsak az ujjak és lábujjak érzéketlenségében mutatkozik meg, de enyhébb esetben vízvisszatartás, puffadás és energiahiány is feltűnhet, karcsúsító golfpályák mind erősen akadályozza a fogyást.

zsírégető mozdulatok

Élénkítsd a keringést és az anyagcserét A keringés legkönnyebben egy kicsi tornával élénkíthető meg, hiszen ilyenkor máris gyorsabban ver a szíved, és az izmok munkája is hajtja a véráramlást.

Ezzel ráadásul az anyagcsere is felpörög, gyorsul a kiválasztás, az emésztés és a többi kalóriaégető folyamat, így nemcsak azt veheted észre, hogy jobb lesz a közérzeted a torna hatására, de a zsírégetést is hatékonyan felpörgetheted ilyen módon. Végezd el a következő tíz mozdulatot reggelente a zsírégető mozdulatok hatás érdekében!

zsírégető mozdulatok

Ha a nap folyamán azt tapasztalod, hogy visszaesik az energiaszinted, a következők közül zsírégető mozdulatok szimpatikus, bármelyik mozdulat újabb egy perces végzésével javíthatod a keringésedet.