Zsírégető filmek, Értékelés:


A túlnyomórészt zsírégető filmek és fogyni vágyó versenyzők kezdetben két csapatra vannak osztva és mindkét csapathoz egy-egy sztártréner tartozik, nevezetesen Jillian Michaels és Bob Harper. A show első felében az a csapat nyer, amely több súlyt veszít egy hét alatt - vagy kilóra, vagy arányban - így a vesztes csapat kellemetlen kötelessége, hogy kiszavazzon valakit maguk közül.

zsírégető filmek fogyás gyermekeknél

Amikor azonban a versenyzők száma már kellőképpen megcsappan, megszűnnek a csapatok és megkezdődik a mindenki-mindenki ellen való játék. A játék fontos eleme a kísértés.

zsírégető filmek laza bélmozgás fogyás

A versenyzőknek jellemzően ízletes de magas kalóriatartalmú ételeket, italokat kínálnak fogyasztásra, cserébe pedig mindenféle csábító ajánlatot kínálnak fel nekik. Az eddig lefutott versenyeken világszerte körülbelül versenyző vett részt.

zsírégető filmek zsírvesztés mérő

A legkönnyebb kezdősúly 76 kilogrammos volt egy amerikai hölgy személyében, a legnehezebb pedig egy kilogrammos ausztrál férfi volt. A súlycsökkenési rekordot eddig zsírégető filmek Erik nevű amerikai férfi tartja, aki a show alatt összsúlyának 52,58 százalékát dobta le.

zsírégető filmek mennyi fogyás 28 nap alatt

Az egyhetes rekordot egy ausztrál férfi tartja, akinek 15,5 kilót sikerült ennyi idő alatt elveszítenie. Természetesen voltak olyanok is, akik nem vesztettek súlyt egy-egy héten, sőt olyanok is, akik híztak. Eddig a legfiatalabb versenyző 20 éves, míg a legidősebb 62 éves volt.

zsírégető filmek hogyan lehet tartani a fogyás célját

A műsor házigazdája Alison Sweeney.