Sejtszintű fogyás, Életmód Stúdió Debrecen


Stressz Önnek is nehéz megszabadulni az egyre makacsabb zsírpárnáktól?

Mik azok a sirtfoodok?

Már Ön sem hisz a különböző fogyókúrák ígéreteiben? Fogyjon szervezete méregtelenítésével, sejtszintű fogyás súlyát megerőltető diéta nélkül!

sejtszintű fogyás

Tartós fogyás kellemes körülmények között, idegeskedés és drasztikus edzések nélkül. A súlygyarapodás, az elhízás a test zsírraktárainak megnövekedése, ami akkor következik be, ha rendszeresen több energia kerül a szervezetbe mint amennyi felhasználódik.

A szervezet a többlet-bevitellel, a felesleges mennyiséggel nem tud mit kezdeni, így azt sejtszintű fogyás alakítja és elraktározza a zsírsejtekben, illetve a zsírszövetben. Ez a testsúly megnövekedéséhez, végső soron elhízáshoz vezet.

sejtszintű fogyás

Jó hír: létezik egy egészséges és kényelmes megoldás a fogyni vágyóknak! A napsugárszauna a fogyás egyik leghatékonyabb eszköze, már néhány kezelés alatt centiméterekben mérhető a változás.

A zsírpárnák megbontása a napsugárszaunák hősugarainak köszönhető, amelynek titka a keskeny hullámhossz-tartományban van.

Három hét és két fázis

A napsugárszaunák által kibocsátott infravörös sugárzás hullámhossz-tartománya 8 és 11 mikron között van, ami biztosítja a szervezet sejtszintű átmelegítését és ezáltal méregtelenítését. A test sejtszintű méregtelenítése miatt a napsugárszaunák sokkal hatékonyabban segítik a fogyókúrát, mint a hagyományos finn szaunák, vagy az infraszaunák.

Újságokból szereztem tudomást a fekvő napsugárszaunáról, amit 3 naponta veszek igénybe. Már az első kezelést követően lazábbnak, fiatalabbnak éreztem magam. Sokkal jobb lett a közérzetem.

sejtszintű fogyás

Húsz kezeléssel sikerült megszabadulnom a 10 kg súlyfölöslegtől. Az izomzatom átrendezésével az alakom is kedvezően átformálódott.

  • Ha már mindent kipróbáltál, mégsem fogysz, NEM te vagy a genetikai selejt, hanem ellened dolgoznak a hormonjaid.
  • Éhezésmentes fogyókúra, sejtszintű méregtelenítéssel! - Zöld Újság
  • Kapribogyó Három hét és két fázis Annak ellenére, hogy a szirtuinok élettani hatása messze túlmutat a súlykarbantartáson, a sirtfood étrend elsődleges ígérete a gyors fogyás, az izomtömeg megőrzése mellett, illetve a krónikus betegségek megelőzése.
  • Miért nem megy a fogyás?
  • Sirtfood diéta: a legfelkapottabb fogyókúra | kisdedovobolcsi.hu

Ülés, ill. Édességet és kenyeret többé nem fogyasztott és 12 kezelés után már látványosan fogyott, először a combja 6 cm-t, a hasa 11 cm-t és a háti zsírpárnák is eltűntek.

Sejtrezonancia, biofizikai állapotfelmérés - Fogyás, fogyókúra › Tamina

Már sokkal könnyebben hajol és ül. Jelenleg 81 kg, de heti 3 kezelés mellett azóta is folyamatosan fogy. Azóta minden évben beoltatta magát influenza ellen. A napsugárszaunát hetente egyszer veszi igénybe. Környezetében mindenki beteg volt, ő azonban nem kapta meg a vírust. Ragyogóan sejtszintű fogyás magát, feszesebb lett a teste és még a cellulittől is megszabadult, amitől évek óta szenvedett.