Lefogyva állva. Tudsz lefogyni állva?. Orvos válaszol: Elhízás


lefogyva állva

Legutóbb DJ. Dominique-kal és barátaival a Tanévzáró Fergeteg Party-n lépett fel, melynek sajtótájékoztatóján a Wellness Cafe kérdéseire is örömmel válaszolt. Az énekes elmondta, hogy számára nagyon fontos […] Vastag Csaba az X-Faktor es szériájának győzteseként került be számos magyar zenerajongó kedvencei közé, és a verseny után lefogyva állva koncerteken, hanem jó ügyek mellé állva is találkozhattunk vele.

Az énekes elmondta, hogy számára nagyon fontos az egészséges életmód, melynek a saját maga által felállított szabályok szerint szeretne eleget lefogyva állva. Például sok ásványvizet fogyaszt, igyekszik bepótolni a kevés alvást, illetve gyermekkora óta törekszik arra, lefogyva állva minőségi hozzávalókból készülő ételeket fogyasszon.

lefogyva állva

A galéria megtekintéséhez kattints a képre! Csabiról a sajtótájékoztatón megjegyezték néhányan, mennyire lefogyott az utóbbi időben, ezért erről is megkérdeztük.

lefogyva állva

Nem fogyókúráztam, és nem vittem túlzásba a sportolást sem. Az énekes igyekszik minden főétkezést betartani, és elmondása szerint ilyenkor mindig bőségesen falatozik. Bár este odafigyel, hogy mi kerül a tányérjára, illetve akkor a mértéktartásról sem feledkezik etiópiai fogyás. Csabi számára a sport sem elhanyagolt tényező: korábban konditerembe járt, mostanában pedig azt tervezi, hogy újból rendszeresen futni fog.

lefogyva állva

Arra a kérdésre, hogy nyáron milyen mozgásformákat szeretne kipróbálni, illetve milyen vízi sportokban jeleskedik majd a strandon, mosolyogva csak annyit mondott, hogy vitorlázni megy.