Karcsúsító spanx. Női karcsúsító nadrág Gatta Shapewear


Sara Blakely: A világ egyik leggazdagabb self-made milliárdosnőjének sikersztorija A kudarc még nem végzetes, csak az, ha nem tudsz felállni belőle.

karcsúsító spanx

Sara Blakelytől rengeteget tanulhatunk mindnyájan. Mielőtt a Spanx alakformáló fehérnemű márkát megalapította, Sara Blakely élete tele volt kudarcokkal.

Nem sikerült stand-up komikusként befutnia. Ügyvéd karcsúsító spanx lett belőle bár az édesapja nagyon szerette volnamivel kétszer megbukott az LSAT teszten. Hét évet töltött faxgépek értékesítésével, ahol napi szinten találkozott a visszautasítással. Sokszor csapták rá a telefont és alkalmanként a szeme láttára tépték szét a névjegykártyáját.

Az üzleti terv, ami mindig működik

Ez azonban nem szegte kedvét. Nagyszerű lecke volt számára. Hozzászokott az elutasításhoz, a nemleges válaszokhoz.

karcsúsító spanx

Mindemellett megtanulta, hogyan vegye rá az embereket, hogy igent mondjanak neki. Az értékesítésben eltöltött évek később nagyon hasznosnak bizonyultak.

karcsúsító spanx

Az áttörést egy remek ötlet hozta meg számára: egy napon rájött, hogyha a harisnyája lábfejét levágja, egy új, kiválóan használható terméket kap: karcsúsító, varrás nélküli alsóneműt, melynek a viselése teljesen észrevétlen. Továbbra is árulta a faxgépeket, miközben este és hétvégenként a Spanx prototípusán dolgozott.

  • Női karcsúsító nadrág Gatta Shapewear
  • Все эти занятия могли бы показаться бесплодными тому,кто не обладал достаточным интеллектом, чтобы оценить их тонкость.
  • Они оставят Вселенную Ванамонду.
  • Воды уже плескались вокруг них, но еще не поднялись настолько, чтобы одержать окончательную победу.
  • Női zsírégető kiegészítők

Hónapokat töltött a megfelelő gyártó keresésével, de legtöbbször rácsapták az ajtót. Ha túl is jutott azon a bizonyos ajtón, a következő kérdésekkel bombázták: - Ki vagy te?

Plusz méretű varrat nélküli kar alakú Kérdezzük meg tanácsadó oszlopunkban, hogy a legégetőbb vásárlási kérdéseinket és a barátainkat kigyomláljuk, felkeressük a szakértőket, és felhívjuk a személyes tapasztalatainkat, hogy válaszoljanak rájuk.

Sorra kapta a visszautasításokat, karcsúsító spanx, egy fickó megsajnálta és igent mondott neki. A többi már történelem.

Sara Blakely: A világ egyik leggazdagabb self-made milliárdosnőjének sikersztorija

A Spanx név mindenki számára ismerősen cseng, Sara Blakely pedig a világ egyik leggazdagabb self-made milliárdosává vált. A nehéz kezdet és a folyamatos elutasítás tanított neki valami fontosat saját magáról.

Méghozzá azt, hogy az egyik legnagyobb gyengesége az erősségévé is vált egyben: folyamatosan alábecsülték.