Gki fogyás


Tartalom Rachel olyan családban nőtt fel, ahol az egészséges életmód nem volt téma, mirelit-kajákon és gyorséttermi koszton éltek.

gki fogyás

Az édesanyja súlyos beteg volt, áttétes rákkal küzdött: Rachel mindössze 12 éves volt, gki fogyás nem sokkal a születésnapja előtt édesanyja meghalt. A kamaszlány ekkor rachael heffner gki fogyás fájdalmát evésbe folytatta, ez volt ugyanis az egyetlen dolog, amit akkoriban kontrollálni tudott az életében.

gki fogyás

Nagyon gyorsan hízott, és 16 éves korára már meghaladta a kilót. A családja aggódott érte, de senki nem mert szólni, hogy sürgős változásra van szükség.

gki fogyás

A kamaszlány életében az volt az első nagy pofon, amikor gimis szerelme visszautasította: egyszerűen nem vonzódott hozzá. Rachel ekkor egy este otthon ült a számítógép előtt, hirtelen elsötétedett előtte a képernyő, és ekkor tudatosodott benne: nem akar még több évet így leélni.

Másnap megvette élete első sportcipőjét - amit édesapja kétkedve konstatált - majd kemény edzésekbe kezdett.

gki fogyás

Legjobb zsírégető módszerek a cukorból és a szénhidrátból, és sikerült összesen több mint 77 kilótól megszabadulni. Rachel ma 29 éves, sportos, egészséges nő.

gki fogyás

Önbizalma is visszatért, de állítja: soha nem felejti el, honnan indult. Lehet, hogy érdekel.

gki fogyás