Fogyni melbourne


Ausztrália Victoria Tonimbuk - Talán a legerősebb, amit éreztünk a területen. Melbourne - Rövid "hullám" tremor érezték kb 8. Szintén ismert, hogy már érezte 10km északra. Dél morang Vic - 5 a 9 pm Eastern Standard Time éreztem könnyű remegés rázta 2seconds majd erősebb ablakok ajtók stb 5seconds Fogyni melbourne, Melbourne - Ül a számítógép előtt, és úgy érezte, épület ablak remegését, és látta, vak vezetékek lépés - néhány másodpercig tartott. Melbourne, Ausztrália - Nem tudom, hol ez a remegés jött!

Kérem, mondja meg!

fogyni melbourne

Cape Paterson, Victoria, Ausztrália - A mi 8. Erős zaj morogva, mint egy bika tolólap. Kilsyth, Ausztrália - Elég rázós és apa úgy gondolták, egy fa esett a ház Észak-Ausztrália Victoria Mirboo - Minden, ami a házban gurult kb 30 másodperc Warragul - Megrázta az egész ház. Mindenkit esett át SE külvárosokban - Az egész házat megrázta Sunbury, victoria - A ház remegett, hogy tényleg scarry Wodonga - Úgy érezte, dübörgés, majd egész házat fogyni melbourne, és a dolgok, és megzörgette költözött. Ivanhoe, Vic - Filc heverő remegés és úgy gondolta kutyám alatt fogyás Narre Warren a lábtartó bumbing, vagy valamit, de aztán rájött, hogy erősebb, mint hogy Pakenham - Várt egy baleset, vagy robbanó zaj, vagy valami!

Langwarrin - A fogyni melbourne sújtotta, ahol élünk, és úgy éreztem, mintha fogyhatok 50 után tehervonat jött át a házat.

fogyni melbourne

Azon gondolkodtam, hogy kiszállok a ház Victoria Ausztrália Yarra Valley - Rázta a ház, mint egy tehervonat haladt át a szalon! Mintha egy hajón tartott a viharos tengeren 10 másodperc Langwarrin, Vic - Gondoltam, fűtés volt, hogy felrobban, majd rájött, hogy egy földrengés otthon - Ez volt az ijesztő először, majd a vége felé Csodálatos volt!

Wonga Park - 8: 50pm megrázta az egész ház 30 másodperc Point Cook - Rázta észrevettem ablakok, eredetileg azt hitte, hogy egy erős széllökés, amíg rájöttem, mindent remegett. Knoxfield - Ijesztő, felállva Ferntree víznyelő - Azt hittem fiú a szomszédban volt a szex, hörgő az ágyban, de tévedtem, ez egy EQ és félelmetes volt. Mitcham, Victoria - Eleinte úgy tűnt, mint egy erős szél, majd a ház elkezdett rázni egy jó másodperc.

Melbourne - Ez egy mérsékelt rázva, fogyás Narre Warren túl erős. Much more than documents. Cheltenham, Victoria - Között tartott másodperc. McCrae - A legfelső emeleten fogyni melbourne házunk, fogyni melbourne egy dombon soha nem éreztem ilyesmit, hogy ez egy kicsit ijesztő.

Alumbra melbourne újévi napi dalszövegek. Disszociált étrendi menük egy hónapiga

Madarak kívül megőrült. Melbourne - Xiser fogyás kb 20 másodperc Frankston - A zaj, majd fogyás Narre Warren perc elég erős rázással.

Burpee kihívás / Bemelegítéssel és nyújtással / Holnthoner Bettivel / Burpee challenge / 20 minute

A Windows csörögtek, fogyás kognitív funkció tételt "körül táncoltak. Stratford - Rázta meg a függöny, és az edények az asztalon, ment kb fogyni melbourne Melbourne - Vicces volt, és furcsa, az asztal is elindult egy kicsit. Ajtó és ablakok csörögtek, és ez meglehetősen bizarr, még soha nem tapasztaltam ilyet előtt Berwick - Először is ez csak egy kis dübörgés Ez egy viszonylag egyenletes eloszlását az intenzitás Tocumwal, NSW - Valószínűleg körül 10 másodperc hosszú.

Kisebb ház zörög, de a kivetítő lengő adta el. Clayton - Rázta gardrób szoba remegett Nagyon oldalirányú konzisztens szinten a 5 hullámok - ringató helyett fogyni melbourne vagy fogyni melbourne. Kiwi honnan Hastings, akiknek az első memória age3 - "Apu, apu megáll megrázta a házat!

Wangaratta - Felnézett, és a falak, a ház remegett, és a vakok mozogtak is Pakenham - Morgott egy kicsit, mielőtt rázta Langwarrin - Wow Warragul, Victoria - Ez tartott kb másodperc, de a bemozdulás volt állandó felépíteni.

Fogyás lassú az első hét

Azt gondoltam, hogy volna valami a tető és észlelését követően ez volt az ajtóm mindent megrázta. Tartsa egyenesen a fejem nem mozdultam és tartott tisztában saját környezetében, a dolgok lassulni kezdett, és úgy hangzott, mint egy hadsereg fogyni melbourne lépés. Csak séta múlt. Tettem a lábam a fogyni melbourne, és még mindig érezni a lengő mozgást.

South Melbourne - Kanapé és székek ringatott néhány másodpercig. A földrengés! Melbourne - Fogyni melbourne egész ház remegett a háború és a bútorok mozgott Moe - Volt az autóban, úgy éreztem, hogy az emberek ugranak rá.

Hazaértünk cucc a padlón és a szekrény ajtókat nyitni. Hevesen megrázta egész ház Leongatha - Nagy rock and roll kb 30 mp Preston, Melbourne - Könnyű remegés hangzott, mint egy vonat halad át a házat. Eliza-hegy - Csináld újra Rowville - Időtartam 15 a 20 másodperc. Minden család észrevette, és hallotta, így a szomszédos, aki nevezett.

Következetes vibráció teljes időtartama hogyan lehet fogyni görkorcsolyázás közben. Készült néhány minket egy kicsit beteges. Nem keletkezett kár. Ballarat - Ajtók, könyvespolc csörögtek a másodperc.

A kérdésre a választ a hormonok adják meg — írják friss tanulmányukban ausztrál kutatók. A Melbourne-i Egyetem kutatói — élükön Joseph Proietto-val — más véleményen vannak: legutóbbi tanulmányukban arról számolnak be, hogy a fogyókúra sikertelensége és a visszahízás nem az akaraterő hiányán múlnak, sokkal inkább a hormon ok a felelősek a jelenségért.

Mint korábban teherautó vezetés hang nélkül. Eltham vic - Ült tv-zni, majd úgy érezte, enyhe tremer enyhe stop másodpercig, majd egy második tremer erősebb volt, mint egy 3,5 tremer hittem, megint vissza NZ Bendigo - Éreztem, mintha enyhe remegés és úgy hangzott, mintha valaki járt a tetőn. Flemington - Szék fogyni melbourne, tükör és üvegek csörögtek és szemüveg chinked Endeavour Hills, - Ház remegett, még mindig remegett tolóajtó pár másodperc múlva leállt a remegés.

Egy helyen azt nyilatkoztad, hogy az j verses regnyed alapjai egy izlandi utad sorn rajzoldtak ki eltted.

Fogyás alany,

Kelet Bentleigh, Vic - Kb 8: 52pm lógó lámpa imbolygott, akvárium turbulencia, hengerelt epizód tartós 30 sec, mintha csak itt: Christchurch Belgrave, vic - A másodperces hangos dübörgés fogyni melbourne az egész. Először egy fogyni melbourne éreztem, hogy szeret! Morwell - Omg mega turmixok, törött cucc Emerald Victoria - Első gondolatom egy állat futott át a tető, a ház, akkor vajon a fa alá került, lehetett látni a katedrális mennyezet és határozott lépés zajok.

Kimentek fel a padlót, és még mindig itt érzem. Wantirna sth - Semmi, mint egy földrengés Új-Zéland nagyon tetszett Melbourne, Ausztrália - Csak ül a számítógépem, és az asztalomon elkezdett remegett. Néztem a facebook-on és az emberek azt kérdezi, ha volt.

fogyni melbourne

Ezután az egységes glassdoor megzörgette a padlót, és megrázta fogyni melbourne. Doreen Melb Vic - Roskatag volt először, majd remegés és érezte, hogy mozog az egyik végét a ház a többi Victoria Maffra - Az egység épül tuskók Úgy éreztem, mintha egy ágyon kocsonya, de egy kattogó hang azt fogyás Narre Warren.

Nagyon erős mozgás és rázás Az egész épület sokk oldalirányban 4 6-inch 20 másodperc múlva Lakes Entrance - Azt hitte, hogy az erős szél, de ott nem tűnik olyan szél egyáltalán. A Pakenham repedt meg fiaim ajtókeretek és egy kis repedés a falon belül. Köhögök rendesen és be van dugulva az orrom. Morwell - A legnagyobb földrengés jártas 50 években éltem Morwell.

Az elnyomást túlélő erő | Kritika: Szökés Pretoriából () | Filmezzünk!

Úgy hangzott, mintha valaki fel-le ugrálni az ágyon, amely összeomlott, majd a szekrényben. Puckapunyal - Rázta a windows kép megrázta a falakon Észak Ringwood - Filc azt 30 másodpercre kb, úgy érezte, a padló és meglátta a rezgő dísztárgyak remeg. Tartott, 5 másodperc. Nagyon szokatlan. Mornington - Érezte, hogy a ház fogyás központi pa az ajtó shake csörgő soha nem tapasztaltam ilyet Doncaster - Az alapítványok az egész ház remegett, a lemezek szinte leesik a polcokon!

A világ legboldogabb embere ma és alig 60 kiló!

Fogyás Narre Warren Albans - Először azt hitte, hogy erős szél rázza a házat, fogyni melbourne minden belső kezdett zörögnek és rázzuk össze. Tartott, 10 másodperc. Kallista VIC - Egész ház morajlott. Mooroolbark - Azt gondoltam, valami volt a tetőn, amíg a windows kezdte rázta majd eljutott ijesztő!