Fogyj ghee


Kezdőlap Ennyire egészséges a vaj alternatív ghee A Ghee indiai konyhából származik, és nem más, mint sült vaj. Az ájurvédában az egészséget elősegítő tulajdonságokat tulajdonítják a ghínek.

fogyj ghee

A vajzsírt méregtelenítésre használják. A ghee nem tartalmaz sem fehérjét, sem laktózt. A ghee csaknem százalékban tiszta zsírból áll, és magas hőmérsékletre melegíthető.

Instant Ghee - Ghee from amul butter - Homemade ghee

Ezért az aranysárga derített vaj sütésre és rántásra fogyj ghee alkalmas. A ghee-ben található zsírsavak ° C hőmérsékleten is stabilak maradnak.

fogyj ghee

Az Indiából származó vaj alternatíva további pozitív tulajdonságai közé tartozik a hosszú eltarthatósága: a Fogyj ghee hetekig tárolható hűtés nélkül. Ezenkívül ez a derített vaj gazdag A- D- és E-vitaminokban. A ghee azonban rendkívül tápláló és több kalóriát tartalmaz, mint a közönséges vaj.

fogyj ghee

Ezért csak ömlesztve élvezheti. Ghee, mint gyógymód A hagyományos indiai gyógyító művészetekben a ghee-t számos betegségre használják.

fogyj ghee

Nincs semmi baj, ha a vajzsírt bőrkrémként vagy hajpakolásként alkalmazzuk. Ha azonban a betegségeket ghível akarja kezelni, akkor először feltétlenül forduljon orvoshoz. Bár tanulmányok kimutatták, hogy vaj helyett ghí fogyasztása pozitív hatással lehet a szív egészségére.

Hogyan csináld?

A ghee könnyebben emészthető, mint a vaj, ezért emészthetőbb sok ember számára. Mivel nem tartalmaz laktózt, a vajpótló laktóz-intoleráns emberek számára is alkalmas.

Segíthet a fogyásban a D-vitamin?