Asccience fogyni


Mózes Zsófi Így kezeljétek a pénzügyeket, hogy ne menjen rá a kapcsolatotok Fogyókúrázni nem egyszerű, ráadásul a módszerek hatékonysága is elétrő lehet. Amerikai kutatók most megnézték, vajon a kalóriaszámlálás vagy a rendszeres koplalás jön be jobban.

lefogy 22 nap

Az időszakos koplalás váltott napos verzióját, és egy mezei, napiszintű kalória számolással operáló diétát hasonlítottak össze kutatók, hogy teszteljék, melyik módszer az eredményesebb, ha valaki fogyni szeretne.

A Science of Us összefoglalta az eredményeket. Az időszakos koplalás az Illinoisi Egyetem kutatásában kipróbált verziója asccience fogyni egyre nagyobb népszerűségnek örvendő asccience fogyni napos változat volt, aminek lényege az, hogy a diétázók minden második nap böjtölnek, 2 böjt között viszont zabálnak, ahogy a csövön kifér.

nagyon gyors módja a hasi zsír elvesztésének

Lehet, hogy a diétát propagáló guruk és életvezetési tanácsadók nem így definiálnák a módszert. A kutatók elhízott urat és hölgyet toboroztak össze, akiket aztán véletlenszerűen 3 különböző csoportba, egy megszokott módon táplálkozó, egy kalória asccience fogyni, és egy minden másnap koplaló kategóriába soroltak.

a legjobb súlyprogram a zsírégetéshez

A felmérés első hónapjában mindenki a megszokott módon táplálkozott, aztán kezdődött csak a tánc, a felkészülési időszakot ugyanis 6 hónap szigorú diéta követte. A többieknek sem volt egyszerű, a koplalók fele mondta azt, hogy nehezére esett betartani az előírásokat.

alli fogyás irányai